Om os

April 2005 åbnede jeg Betina Jønsen, Amager Strik, som både er webshop og fysisk butik.
For mig personligt var det en længe ventede drøm at åbne min egen strik butik.  Jeg har fra den dag i dag interesseret mig for strik og hækling i over 40 år.

Jeg er fra årgang 1971, mor til 2 piger på 26 og 18 år og en dreng på 24 år. Jeg er gift på 26’ende år med Torgny, som også er en stor del af Amager Strik. Jeg har selv designet modeller for diverse firmaer i de sidste 25 år og i butikken finder i altid nye designs, da det er det jeg brænder for.

Det er altid mig i finder i butikken, hvor jeg vil gøre alt for i få en god service, så i kommer herfra med en god oplevelse. Er der brug for hjælp, er jeg altid til rådighed. Yderligere er begge mine piger også til at finde i butikken.
Min mand Torgny er postmand for firmaet, som sørger for at pakkerne kommer godt afsted til jer skønne kunder.

Er du på vores hjemmeside og har brug for hjælp og vejledning, er jeg kun et opkald væk. Ring endelig, hold jer ikke tilbage.

Jeg håber at vi ses/snakkes ved.

Kh. Betina Jønsen.