Salg og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger – amagerstrik registrerer dit navn, adresse samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne vidergives ikke, men amagerstrik beholder registreringen i fem år.

Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for din rigtige adresse. Dit telefonnummer og e-mailadresse er vigtig, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender din ordrebekræftelse, som der er din garanti for, at du har bestilt varen. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Bestilling
Alle priser er inkl. 25% moms og incl. alle afgifter, told m.m.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet. Hvis varen skulle falde i pris i perioden mellem bestilling og levering, er du sikret den laveste pris.
Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer.

Betaling
Hos Amager Strik kan du anvende følgende betalingsformer:

Dankort:
Der pålægges intet gebyr for kortbetalingen.
Amager strik krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Amagerstrik.dk debiterer IKKE for gebyrer på kortbetaling. Ordrebeløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes fra amagerstrik.dk. Der trækkes aldrig et større beløb end det beløb du har godkendt ved købet.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra amagerstrik. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Bankoverførelse:
Efter ordren er afgivet, modtager du en mail med beløb og kontonummer. Bestillingen afsendes når betalingen er registreret.

Bestillinger fra Grønland og Færøerne betalt med dankort, pålægges porto som betales med en bankoverførelse.

Betaling fra udlandet sker ved bankoverførelse. Swiftadresse: NDEADKKK, IBAN: DK6520008976229356

Forsendelse og Levering
Der leveres til Danmark og Europa.
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for 2-7 hverdage. Er en vare forsinket, vil du få besked via e-mail.

Alle pakker sendes med Post Danmark uden omdeling til nærmeste postbutik. De sendes med track og tracenummer, så de kan følges fra afsendelse til ankomst i postbutik. Advisering sker med sms og email.

På køb under 200,00 DKK incl. moms, pålægges et eksp.gebyr på 49 DKK., der dækker alle fragt- og ekspeditionsomkostninger.
Bestillinger fra Norge, Sverige, Færøerne og Grønland pålægges porto efter Post Danmarks udlandstakster.

PERSONDATAFORORDNINGEN (GPDR):

Generelt
1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Amager Strik, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.
1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.amagerstrik.dk (“Hjemmesiden”).
1.3 Amagerstrik.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til amagerstrik.dk kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN
2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.
2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden.
2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.  2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.
2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.  2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.  2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, bliver du bedt om at oplyse navn og e-mailadresse.  2.3.1 Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet direkte til dig.
2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord , der forestår leveringen af de købte varer til dig.
3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Vælger du at foretage en anmeldelse på Trustpilot bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger.

4. DINE RETTIGHEDER
4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
4.2 Indsigtsretten
4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til amagerstrik@amagerstrik.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
4.3 Retten til berigtigelse
4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
4.3.2 Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med oprettelse af købsordre, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.
4.4 Retten til sletning
4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
4.6 Retten til dataportabilitet
4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.  4.7 Retten til indsigelse
4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.  4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.
4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke
4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på amagerstrik@amagerstrik.dk
4.9 Retten til at klage
4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

5. SLETNING AF PERSONDATA
5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 5 år.
5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage.
5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

6. SIKKERHED
6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7. BRUG AF COOKIES  En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på.

8. KONTAKTOPLYSNINGER
8.1 Amager Strik er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
8.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte: Amager Strik, Terosevej 4, Tlf. nr.: 28990688
E-mail: amagerstrik@amagerstrik.dk

9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
9.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.
9.2 Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse.

Persondatapolitikken er senest opdateret 24. maj 2018

Told
Kunder udenfor EU-landene afholder selv alle told- og indførselsomkostninger. Kunden bedes selv gøre sig bekendt med modtagerlandets toldregler og toldgrænser.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Der ydes ingen fortrydelsesret på forseglede varer såsom kits, hæfter og opskrifter hvis forseglingen er brudt.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Kun hele ordrer modtages retur. Det er ikke muligt at returnere dele af en ordre. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
Returadresse er: Amager Strik, Terosevej 4 st. tv, 2770 Kastrup.

Reklamationsret
Amager Strik yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke skader forvoldt ved forkert behandling, forkert vask, eller slitage.
Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Amager strik indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder kunden selv returneringsomkostningerne.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Amager Strik, Terosevej 4 st. tv, 2770 Kastrup eller mail: amagerstrik@amagerstrik.dk.

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, Amager strik har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.