Salg og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger – amagerstrik registrerer dit navn, adresse samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne vidergives ikke, men amagerstrik beholder registreringen i fem år.

Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for din rigtige adresse. Dit telefonnummer og e-mailadresse er vigtig, hvis vi har brug for at komme i kontakt med dig. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender din ordrebekræftelse, som der er din garanti for, at du har bestilt varen. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Bestilling
Alle priser er inkl. 25% moms og incl. alle afgifter, told m.m.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet. Hvis varen skulle falde i pris i perioden mellem bestilling og levering, er du sikret den laveste pris.
Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer.

Betaling
Hos Amager Strik kan du anvende følgende betalingsformer:

Dankort:
Der pålægges intet gebyr for kortbetalingen.
Amager strik krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Amagerstrik.dk debiterer IKKE for gebyrer på kortbetaling. Ordrebeløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes fra amagerstrik.dk. Der trækkes aldrig et større beløb end det beløb du har godkendt ved købet.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra amagerstrik. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Bankoverførelse:
Efter ordren er afgivet, modtager du en mail med beløb og kontonummer. Bestillingen afsendes når betalingen er registreret.

Bestillinger fra Grønland og Færøerne betalt med dankort, pålægges porto som betales med en bankoverførelse.

Betaling fra udlandet sker ved bankoverførelse. Swiftadresse: NDEADKKK, IBAN: DK6520008976229356

Forsendelse og Levering
Der leveres til Danmark og Europa.
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for 2-7 hverdage. Er en vare forsinket, vil du få besked via e-mail.

Alle pakker sendes med Post Danmark uden omdeling til nærmeste postbutik. De sendes med track og tracenummer, så de kan følges fra afsendelse til ankomst i postbutik. Advisering sker med sms og email.

På køb under 200,00 DKK incl. moms, pålægges et eksp.gebyr på 49 DKK., der dækker alle fragt- og ekspeditionsomkostninger.
Bestillinger fra Norge, Sverige, Færøerne og Grønland pålægges porto efter Post Danmarks udlandstakster.

Told
Kunder udenfor EU-landene afholder selv alle told- og indførselsomkostninger. Kunden bedes selv gøre sig bekendt med modtagerlandets toldregler og toldgrænser.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Der ydes ingen fortrydelsesret på forseglede varer såsom kits, hæfter og opskrifter hvis forseglingen er brudt.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Kun hele ordrer modtages retur. Det er ikke muligt at returnere dele af en ordre. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
Returadresse er: Amager Strik, Terosevej 4 st. tv, 2770 Kastrup.

Reklamationsret
Amager Strik yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke skader forvoldt ved forkert behandling, forkert vask, eller slitage.
Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Amager strik indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder kunden selv returneringsomkostningerne.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Amager Strik, Terosevej 4 st. tv, 2770 Kastrup eller mail: amagerstrik@amagerstrik.dk.

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, Amager strik har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.